Tweetrapssluis

image

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2015. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Tweetrapssluis

  1. Gerard en Elly van den Bogaard schreef:

    Geweldig vaders, jullie hebben weer een prachtige tocht gemaakt. Wij hebben jullie verhalen met veel plezier gelezen! Het laatste stuk kwam ons zeer bekend voor, wij hebben ook de oude wegenroute gefietst, toen we voor de eerste keer naar Santiago fietsten. Wij vonden die route mooier dan de Jacobsroute. Jullie hebben weer veel meegemaakt en de verslagen zijn leuk en vooral humoristisch geschreven! Ook veel mensen ontmoet, wat zo’ n tocht bijzonder maakt. Hartstikke goed gedaan en wij zijn benieuwd, waar de volgende tocht naar toegaat. Wij gaan eind augustus naar Parijs fietsen, en over Luxemburg weer terug.Groetjes uit Aarle-Rixtel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.