Dikke benen, veel geklommen zeker!

image

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2015. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Dikke benen, veel geklommen zeker!

  1. Het klokkenstel schreef:

    Hoi Joop en Wim, we hadden al een paar dagen jullie verslagen gemist en waren al ongerust, maar gelukkig was het een kwestie van WiFi , dat herkennen wij wel, lastig voor de volgers. Jullie reis hebben we steeds gevolgd en wat wij in jullie verhalen lezen is het een pittige reis. Als wij de foto’s zien met de prachtige uitzichten en die laatste foto in de sneeuw, geweldig!!! Voor jullie misschien wat minder op dat moment, maar dat zijn van die momenten, die je het meest bijblijven . Nog een mooie , hopelijk warmere tocht verder en we blijven jullie volgen. Gerard en Elly.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.