Dinsdag 27 mei 2014.

Dinsdag 27 mei 2014.

Vanmorgen rond vijf uur worden we wakker door het getik van regendruppels op de tent. Als we om half zeven opstaan schijnt de zo’n en zien we een mooie regenboog. Tijdens het ontbijt begint het weer zachtjes te regenen en verhuizen we met de ontbijttafel onder een afdak.
Omdat het blijft regenen en we droog staan maken we van de gelegenheid gebruik om Wim zijn remblokken te vervangen want die waren versleten.
Als we klaar zijn met de reparatie en de tenten nat zijn ingepakt is het nagenoeg droog.
We doen vandaag tijdig boodschappen en tijdens het eten van een bammetje drogen de tenten lekker in het zonnetje.
Na het bammetje fietsen we door tot Arachon, gelegen aan het gelijknamige
Bassin d’Arachon. Vanaf hier kunnen we om vier uur overvaren we met een klein pontje naar het, op een landtong gelegen plaatsje Bélisaire.
Als we daar aankomen besluiten we om hier op de camping te overnachten. Volgens de gegevens op internet moet er een zijn op anderhalve kilometer afstand.
Ter plaatse aangekomen kun je nog zien dat er ooit een camping geweest is, maar de boel is opgedoekt. Volgens omwonenden is er vijftien kilometer verderop een camping die wel geopend is.
We fietsen terug het dorp in en doen eerst boodschappen, dan hebben we in ieder geval te eten.
Uiteindelijk belanden we rond zeven uur op camping Municipal in Pirailan. De receptie is niet meer bemenst, morgenochtend om half negen zijn ze er weer.
We hebben extra toetjes gekocht voor het ontbijt van morgenochtend. We dachten yoghurt gekocht te hebben gekocht, maar het is iets met slagroom. We kijken elkaar eens aan, dit blijft nooit goed tot morgenochtend!

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2014. Bookmark de permalink.