Zaterdag 3 mei 2014.

Zaterdag 3 mei 2014.

5.00 uur, de wekker loopt af. We worden geacht op te staan als we met de familie mee willen rijden. Na het ontbijt de laatste spullen in- en opladen en een kleine onvoorziene reparatie aan het neuswiel van de zambezi. Om 6.00 uur rijden we Rhenen uit onder begeleiding van Tommie het broertje van Basje. Vandaag willen we volgens planning rijden tot Poitiers. De verkeersdrukte valt enorm mee zodat we er nog een stukje aan vast plakken en uiteindelijk op de camping in Saint-Jean-D’Angely voor onze eerste overnachting.

We zijn amper de auto uit of de eerste bekende meldt zich al aan! We worden verrast door onze vriend de Koekoek. Hij gaat ons, evenals jullie volgen!

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2014. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.