1 Juni 2019.

Kelso – Horncliffe

Vanuit Kelso nemen we een alternatieve route die meer noordwaarts loopt en de rivier de Tweed min of meer volgt. De grote groene grasweides met schapen maken inmiddels plaats voor landbouwgebied. Op enorme akkers worden onder andere diverse graansoorten, koolzaad, aardappelen en erwten verbouwd. Het kan hier schijnbaar ook zonnig zijn want hier en daar zijn zelfs zonnepanelen geïnstalleerd. We zien een perceel aardappelen voorzien van een beregeningsinstallatie. Dat doet ons toch wel wat overdreven aan, als we de laatste paar weken in aanmerking nemen. Aan het eind van de dag kunnen we eindelijk weer eens onze tenten opzetten aan de Engelse kant van de Tweed. Het was een redelijke droge dag vandaag maar tijdens het koken van de avondmaaltijd overvalt ons een spikkelbuitje. Dat dan weer wel!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *