27 Mei 2019.

Starhyre – Fintry

Als we opstaan ziet het er buiten goed uit. Het is tenminste droog en hopelijk blijft dat vandaag zo. Met af en toe een spikkelbuitje valt in dit land goed te leven. We fietsen een mooie route langs Loch Lubnaig en komen zo in Calander terecht waar we koffie drinken in een druk bezochte tearoom annex bakkerij. Met een paar flinke klimmen achter de rug arriveren we op Campsie Glen Holliday Park iets ten noorden van Fintry. Een plaatsje op het tentenveld hebben ze wel voor ons. Kosten: £25,- per persoon. We krijgen dan wel elk onze eigen pitch! We wagen nog een poging en doen het verzoek om met twee tentjes op één pitch te staan maar dat blijkt echt niet mogelijk te zijn. We gooien het over een andere boeg. We vragen wat de prijs is van een soort trekkershut, een zogenaamde Pod. Deze zijn voorzien van twee bedden, tafeltje met stoelen,flatscreen, koelkastje, magnetron, waterkoker, broodrooster en een pedaalemmer. Prijs voor één nacht: £58,- Hier hoeven we niet lang over na te denken! Geen last van eventuele regenbuien en vervelende midges.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.