22 Mei 2019.

Inverness – Boat of Garten

Het weer is ons nog steeds niet gunstig gezind. We kunnen tussen de buien door net droog ontbijten maar helaas de tenten gaan weer kletsnat de tassen in. Onderweg naar de Tesco voor boodschappen komen we langs de Cathedral van Inverness. Na een aantal eerdere pogingen lukt het ons deze keer wel om een kaarsje op te steken voor allen die ons lief zijn en in het bijzonder voor hen die een moeilijke periode in hun leven doormaken. We verlaten de stad zonder problemen. Maar als we een klein stukje van de route laten voor wat het is pakt dit toch anders uit dan we dachten. Voor ons gevoel waren we het plaatsje Moy allang gepasseerd, nou mooi niet, de weg naar Moy was nog ver! Iets verderop in Tomatin doen we ons tegoed aan een warme maaltijd uit het koelvak van een grocery shop. Hup de magnetron in en acht minuten later staande aan de maaltijd in het winkeltje. We duiken nogmaals het koelvak in voor een lekker toetje en kunnen er voorlopig weer tegenaan. Boat of Garten gaan we er zeker halen vandaag!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *