Klaar voor de start

Beste familie, (fiets)vrienden en pelgrimgangers,

Aanstaande donderdag 4 Mei, gaan we van start voor ons jaarlijks uitje van circa vijf weken. We gaan deze keer weer fietsen in Spanje, Portugal en Frankrijk. We starten in Santiago de Compostella. Van daaruit rijden we een van de Portugese pelgrimsroutes via onder andere Porto en Coimbrai naar Lissabon.

Vervolgens fietsen we de Ruta Iberica van Paul Benjaminse en doen dat in omgekeerde volgorde, van Lissabon naar het Franse Pau. Het traditionele stukje met de trein doen we vanuit Pau. We moeten tenslotte op tijd in Noord-Frankrijk zijn waar we opgehaald worden voor de laatste kilometers naar huis.

Als jullie dit lezen staan onze fietsen inclusief de bagage al gereed in Santiago de Compostella. Een en ander is keurig verzorgd door de firma Soetens.

We vinden het altijd prettig om berichtjes en commentaar te ontvangen als we onderweg zijn. Dit is nu eenvoudig te realiseren via ons e-mailadres: onzevaders@gmail.com

Met vriendelijke groet,
De vaders, Joost en Wim

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2017. Bookmark de permalink.

2 reacties op Klaar voor de start

 1. Chris van den Dries schreef:

  Geweldig Joost en Wim dat jullie deze uitdaging weer aangaan. Ook nu hebben jullie een mooie route gekozen, met ongetwijfeld veel afwisselende omgevingen. Ik ga jullie weer met veel belangstelling volgen.
  Een hele mooie reis toegewenst en geniet er van met volle teugen.
  Buen viaje!
  Chris (van de “Gulden Tien van 11”)

 2. Albert schreef:

  Beste vaders, nogmaals goede reis en veel plezier.
  En vergeet deze keer niet diverse mooie dingen te bekijken.
  Hartelijke groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.