Redactie

Dit bericht is geplaatst in Italië 2016. Bookmark de permalink.

2 reacties op Redactie

  1. Gerard en Elly schreef:

    Hoi Joost en Wim, we hebben net al jullie verslagen in een keer gelezen. Het zijn weer mooie verhalen en voor jullie moet het weer een prachtige tocht zijn.Het weer heeft misschien niet altijd mee gewerkt, maar zo’n bikkels als jullie zijn, maakt dat niks uit! We zijn een beetje jaloers op jullie en gaan zelf ook nog op de fiets in juli , we zijn net terug van een prachtige reis door Portugal van 5 weken, maar dan wel met de camper. Nog heel veel plezier samen onderweg . we blijven jullie volgen en weer gezond en wel terug komen.
    Groetjes uit Aarle-Rixtel.

  2. Patricia schreef:

    Wat een leuke foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.