Op weg naar Magdeburg

Allereerst heel hartelijk dank voor al jullie leuke berichten van de afgelopen dagen via de site, e-mail en telefoon. Beide broers hebben veel zin in de nieuwe tocht!

Op dit moment zitten Wim en Joost in de trein richting Duitsland. Vroeg in de morgen zijn ze naar station Amersfoort gefietst om daar om half acht met de ICE te vertrekken naar het Duitse Magdeburg. Vanaf daar zullen zij de tocht vervolgen richting het zuiden.

Dit bericht is geplaatst in Nederland 2013, Praag 2013. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Op weg naar Magdeburg

 1. Chris van den Dries schreef:

  Beste Wim en Joost,
  Fantastisch dat jullie de uitdaging weer aangaan. Het begint inmiddels een echte traditie te worden. Ik ben momenteel in Andalusië en heb in Sevilla nog naar Bas z’n fiets uitgekeken (maar helaas…). Het riep wel weer mooie herinneringen op aan mijn eigen tocht naar Santiago in 2011 waarop wij elkaar een paar keer ontmoet hebben.

  Ik wens jullie heel veel succes, plezier en nieuwe ontmoetingen toe en zodra ik thuis ben ga ik jullie verrichtingen volgen. De Limes zit trouwens nog steeds in mijn planning, maar dan wel de andere kant op. Dus ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

  Groet,
  Chris uit Gorinchem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.