KRO: De Wandeling

Christine tipte me over een uitzending van De Wandeling (KRO), waarin bekende Nederlanders een deel van de Santiagoroute lopen en openhartig praten over het leven, familie en de pelgrimstocht. Heel mooi!

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Dit bericht is geplaatst in Tussendoor 2011. Bookmark de permalink.

3 reacties op KRO: De Wandeling

 1. Paul en Liliane op de tandem schreef:

  Hoe is het met de 2 broers? Wij zijn vandaag 18 mei in Logrono gearriveerd.

 2. Lennart schreef:

  Jullie zijn al ver! Wat ik heb begrepen is dat ze vandaag langs de Puerto de Somport zijn gefietst. Kunnen jullie me jullie mobiele nummer mailen (onzevaders@gmail.com), dan breng ik jullie met elkaar in contact (zie ook de post op jullie site). Dat zouden ze leuk vinden! Er komen binnenkort trouwens weer updates aan over de reis van de broers, dat lag even stil wegens drukte hier. Groet!

 3. Paul en Liliane op de tandem schreef:

  Mijn mobiele nummer is
  +32 496376xxx
  Groetjes uit Burgos op 20 mei
  Paul en Liliane, de buren 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.