Meer uitleg over de route

Wim en Joost zijn al maanden bezig met het plannen van de fietstocht naar Santiago de Compostella. Door die grondige voorbereiding is hun directe omgeving doodgegooid met kaartjes, verhalen en boekjes. Voor wie nog eens na wil lezen hoe de route precies verloopt, is er een aparte pagina gewijd aan de tocht die de broers maken. Klik daarom in de menubalk op ‘De route’ of klik hier.

Meer updates komen de komende dagen weer op de site. De mannen zijn nu voorbij de Puerto de Somport (een hele flinke klim) en zijn nu officieel de Pyreneeën in. Hun avonturen van de afgelopen week verschijnen binnenkort op de site.

Dit bericht is geplaatst in Tussendoor 2011. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Meer uitleg over de route

  1. Tanja schreef:

    Dat lezen van dit reisverslag maakt wel nieuwsgierig naar andere bedevaartgangers. Ben gaan sneupen in de bieb en vond dit boek : Duizend heuvels, geschreven door Ignace Vervaet. Een beetje gedateerd, nog in het gulden – tijdperk en voor mij wat te veel beschrijvingen van kerken en zo. Verder is het vlot geschreven, over allerlei ontmoetingen, die hij onderweg heeft en over het veelal slechte weer, dat ie trof en over zware bergbeklimmingen en zo.

    Verder is hij altijd wel geïnteresseerd in lokale gerechten en drankjes. Hij zoekt ook regelmatig een tafelgenoot, waar ook wel de nodige procenten op tafel komen.

    Echt een aanrader, dus !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.