De eerste meters

Over Santiago de Compostela is een boel informatie te vinden op het web. Dat het een beroemde pelgrimstocht is weet vrijwel iedereen. Wim en Joost hebben vorig jaar het plan gevat om samen deze reis per fiets te maken en vandaag zijn ze uit Nijkerk vertrokken naar hun eerste tussenstop; het pittoreske Woudrichem (NB, coördinaten 51°48’N  5°0’E), waarvan het centrum is geklasseerd als beschermd stadsgezicht. Deze rit beslaat zo ongeveer 80 kilometer.

Woudrichem is onder andere bekend van Tafeltennisvereniging Wopipo en Muziekvereniging Kunst Na Strijd. Vanaf camping de Mosterdpot hopen wij dan ook de eerste update te ontvangen!


Grotere kaart weergeven


Dit bericht is geplaatst in Nederland 2011. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.