Het gaat beginnen!

Na maanden van voorbereidende fietstochten, het bestuderen van routekaartjes, raadplegen van allerlei encyclopedieën, lezen van boeken, bekijken van films en het praten met andere fietsers gaat het nu dan eindelijk gebeuren: De broers Joost en Wim van der Male gaan fietsen naar Santiago de Compostella!

Deze website is tot stand gekomen na een gesprek tussen Lennart, Irina en Erwin. We willen de familie en vrienden graag op de hoogte houden van de reis en we willen van deze site een document maken waar Wim en Joost na afloop hun reis kunnen herbeleven.

Omdat het onze vaders zijn die op fietstocht gaan, heet de site Onzevaders.nl. De naam heeft ook een bijbels tintje, omdat Santiago de Compostella een bedevaartsoord is waar ieder jaar vele christenen naartoe gaan.

Op deze site rollen de updates, weetjes en ontwikkelingen op onregelmatige basis over je beeldscherm. Zet www.onzevaders.nl dus in je favorieten als je op de hoogte wil blijven van de fietstocht naar Santiago. We vinden het leuk als jullie op de site wat achterlaten onder de verschillende berichten, Wim en Joost kunnen onderweg misschien de site bekijken en jullie reacties lezen.

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding 2011. Bookmark de permalink.

3 reacties op Het gaat beginnen!

 1. marleensteeghs schreef:

  Wat een cool initiatief! Wij zitten aan de site gekluisterd

 2. Ivonne schreef:

  Ome Joost en Wim, heeeel veel succes, plezier, een goed zadel en regelmatig wind mee gewenst!

  We volgen Onze Omen!

 3. fokko meijer schreef:

  Joost en Wim,
  Vanuit mijn nachtdienst wens ik jullie heel veel succes.
  Ik doe het jullie niet na.
  Blijf jullie volgen via deze site.
  Een behouden aankomst en geniet van alles wat op jullie pad komt.
  Lieve groet,Fokko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.