Bloemen aan het eind!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

2 reacties op Bloemen aan het eind!

 1. Ernest en Anne-Marie schreef:

  Hallo Joost en Wim,
  Met veel plezier hebben we jullie fietservaringen gevolgd. Het woord regen en regenpak stond overigens hoog in de woordenlijst, maar jullie zijn wel een Schotland ervaring rijker. Wij hebben er ook erg van genoten. Jammer van het Whiskey rondje, vonden wij erg mooi. Gewoon nog een keer terug gaan.
  Ik ben ben benieuwd naar jullie volgende tocht. Ik gok op Ijsland.
  Groetjes Ernest en Anne-Marie.

 2. Jans & Jelly Groothuis schreef:

  Beste Joost en Wim,

  Ook wij hebben Schotland leren kennen zonder ook maar één kilometer hiervoor te hoeven fietsen. Inmiddels hebben we in deze periode per fiets wel Karinthië in Zuid Oostenrijk onder zeer regenachtige omstandigheden bezocht. De 10e editie in 2020 zien we met veel belangstelling tegemoet. Proficiat en geniet nog vaak van jullie hobby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.