4 Juni 2019.

Embleton – Widdrington

We verlaten de schoonste camping waar we tot nu toe hebben overnacht tijdens deze fietstocht. We reiken graag hier onze award uit waarmee de crew zeer verguld is! Het lijkt wel of de Engelse horeca ons vandaag geen kopje koffie wil verkopen. Als we uiteindelijk toch iets vinden is het een schot in de roos. Een voortreffelijke Americano en een voorbeeldige cortado vergezeld van een heerlijke Portugese pasteis de nata. Hoe internationaal wil je het hebben? Zou dat allemaal verdwijnen als de brexit werkelijkheid wordt? In de middag, als de fish and chips achter de knopen zitten, wakkert de tegenwind weer behoorlijk aan op de kale kustweg. Om de krachten wat te sparen rijden we in een treintje richting camping Hemscott Hill Farm in Widdrington. De camping is nog niet geopend, maar ze bieden ons wel een eenvoudige kamer aan voor de nacht. Gelukkig maar want het regent inmiddels pijpenstelen!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *