3 Juni 2019.

Beal – Embleton

Afgelopen nacht verschillende keren wakker geschrokken door de haast stormachtige wind die onze tentjes flink laat klapperen. De gedachte komt op om een paar extra scheerlijnen te zetten, maar om nou midden in de nacht je warme slaapzak te verlaten! Door bijbetaling van £5.- per persoon, bovenop de pitchprice van £10,- krijgen we deze morgen een echt Engels breakfast voorgeschoteld. Als we aan het ontbijt beginnen staan de fietsen gepakt en gezakt gered voor vertrek. In verband met de nog steeds krachtige wind die we vaak pal tegen hebben wijzigen we de route op een paar punten. We hebben tenslotte nog en hele dag voor ons. Gisteren ergerden we ons enigszins aan de hoge hagen langs de weg die ons het uitzicht vaak belemmerden. Vandaag is het een ander verhaal en zijn we er blij mee als windbreker. De camping waar we willen overnachten verleend geen toegang meer aan tentkampeerders, zodat we een aantal kilometers van de route afwijken voor een andere camping waar we hartelijk worden ontvangen!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *