2 Juni 2019.

Horncliffe – Beal

We zijn uitgenodigd voor het ontbijt in B&B Laundry en laten het ons goed smaken. We moeten wel zelf de tafel afruimen! Als we circa vijfhonderd meter op weg zijn verlaten we Engeland via de Union Bridge en zijn weer terug in Schotland. In Berwick worden we nog overvallen door een buitje en zitten de rest van de bui uit met een kopje koffie bij Costa. ( een van onze favoriete koffieshops ! ) We vervolgen van hieruit de NCN 1 die gaandeweg meer op een mountainbike trail lijkt dan op een fietsroute. En dat over een lengte van veertien kilometer! Op de camping in Beal krijgen we pitch 6 toegewezen. Winderig maar met een prachtig uitzicht op Holy Island en de Noordzee.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *