29 Mei 2019.

Polmont – Biggar.

Als we het rolgordijn omhoog trekken worden we haast verblind door het zonlicht dat de kamer instraalt. Dat beloofd wat voor vandaag! We zijn echter nog geen tien kilometer onderweg als we ons weer strak in het pak moeten hijsen. Bij het stadje Linlithgow verlaten we de hoofdroute voor een alternatief die meer door de country gaat. De hoofdroute loopt dwars door de stad Edinburgh en daar hebben we niet zoveel trek in. Het is met tien graden Celsius behoorlijk koud, het blijft maar regenen en het beetje wind wat er staat hebben we tegen. Het is een koude grijze troosteloze dag. Om de moed erin gehouden zingen we een paar toepasselijke liedjes. Onder andere: Singing in the rain en Raindrops keep falling om my head. Als we in de avond op onze warme kamer door het raam naar de gestaag neervallende regen kijken, heffen we spontaan een liedje van Rob de Nijs aan. Zachtjes tikt de ……….

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *