26 Mei 2019.

Aberfeldy – Strarhyre

Het heeft vannacht veel geregend en als we opstaan is het nog niet op. Wat we dan nog niet weten is dat het nog lang niet op is! Als we met onze plastic zakken met ontbijtspullen voor restaurant The Laundry staan blijkt tot overmaat van ramp de deur gesloten. Ook het naastgelegen restaurant Dishwash is nog dicht. Helaas, er wordt hier vandaag dus niet ontbeten. We hijsen ons in de regenkleding en breken de natte boel op. In het dorp bij een tankstation ontbijten we met een sandwich en een kop koffie. Rond een uur of elf klaart het iets op en laat zelfs de zon zich even zien. Twintig minuten later is alles weer zo grijs als vanouds. In Killin steken we aan voor een warme hap en kachelen daarna verder over een traject dat zelfs bij regenachtig weer prachtig en spectaculair is! Aan het eind van de dag belonen we onszelf in Strathyre met een warme kamer in een B&B. Citaat van Wim: Zelfs mijn smartphone

weet wat er hier aan de hand is. Als ik een berichtje wil maken en ik tik een R in, is het eerste woord wat hij weergeeft: REGEN!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *