25 Mei 2019.

Blair Atholl – Aberfeldy

We hebben geluk vanmorgen. Het is droog en stil weer. Zelfs het de ochtendzon laat zich heel even zien. De tenten gaan deze keer droog in de tassen! De vreugde is echter van korte duur. Amper een half uur op de fiets of we voelen de eerste druppels al. We vermoeden dat het vandaag wel eens een spetterende dag kan worden! We drinken koffie en doen wat inkopen in het toeristische plaatsje Pitlochry. Gehuld in onze regenkleding trappen we de dag door, buitje na buitje incasserend. Op de overvolle camping in Aberfeldy is er nog net een plaatsje voor ons en zetten we in de regen onze tentjes op. Zelden een camping gezien met zoveel picnictafels. Alleen we hebben er met dit weer niets aan. Ons avondeten nuttigen we, bij gebrek aan beter, tussen de wasmachines en de drogers in de Laundry Room.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *