24 Mei 2019.

Kingussie – Blair Atholl

Na een stevig en goed verzorgt ontbijt pakken we al onze tassen weer op de fietsen en worden we, voordat we vertrekken, nog even gefotografeerd door Steven en Persley. Amper een half uur later wordt een beetje modder op het fietspad Wim noodlottig. Bij het passeren van een paaltje in het midden van het pad maakt hij een schuiver en gaat onderuit. Hijzelf komt er redelijk goed vanaf met een schaafwond op zijn elleboog. Dat heeft hij waarschijnlijk te danken aan het feit dat hij thuis voordat we vertrokken ook twee keer een flinke smakkerd heeft gemaakt. Enige ervaring is hem dus niet vreemd! Zijn regenjas kan minder goed tegen zo’n smak en is helaas flink beschadigd. Vanaf Dalwhinnie gaan we in een geleidelijke klim over de Drumochter Pass.(462m) De afdaling gaat ook mooi geleidelijk en gaat door tot Blair Atholl waar we gaan overnachten op camping Blair Castle. Het is daar een drukte van belang. Dat komt mede doordat de Schotten een lang weekend vrij zijn in verband met een nationale feestdag en dat er zaterdag een groot festijn in dit dorp plaatsvind!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *