23 Mei 2019.

Boat of Garten – Kingussie

Na het ontbijt gaan we op zoek naar huize Cuilalunn. Liesbeth en Eric uit Haamstede zijn kennissen van Wim en hebben circa vijfentwintig jaar geleden enige tijd doorgebracht in deze plaats en kennis gehad aan de mensen die hopelijk nog in dit huis wonen. Dat blijkt zo te zijn. We worden zeer hartelijk ontvangen door Iain en Beverley en krijgen smeuïge verhalen en koffie voorgeschoteld. Er lag al jaren een door Beverley gemaakt cadeau op Liesbeth te wachten, maar helaas was het te groot om het in de fietstas mee te nemen. We worden nog verwend met een zakje koekjes voor onderweg, daar was gelukkig nog wel plaats voor! We bekijken nog even de mooie tuin waar veel werk is van gemaakt en nemen hartelijk afscheid van deze aardige mensen. We gaan overnachten in B&B Dunmhor Guest House waar Steven en Persley ons hartelijk welkom heten. Onze fietstassen zetten we eerst in de hal voordat we de fietsen in de garage achter het huis parkeren. Als we terugkomen heeft Persley een foto gemaakt van de bagage. Ze vindt het ongelofelijk dat dat allemaal op twee fietsen meegenomen wordt!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *