21 Mei 2019.

Fort Augustus – Inverness.

We verlaten Fort Augustus met zowaar droog weer. We rijden aan de onderkant langs van Loch Ness met een mooi uitzicht over het water. Na de genoten eerste kilometer moeten we aan de bak. Over een lengte van circa acht kilometer moet er in drie etappes flink geklommen worden. Ook naar Schotse begrippen en die zijn echt wel wat gewend! Ondanks de zware klim genieten we van het fascinerende Schotse landschap met zijn vele groene tinten. Na een mooie lange afdaling drinken we een welverdiende kop koffie in Whitebridge. Volgens de mevrouw die ons bedient is het: a present after the hell. We moeten the present overigens wel betalen! De camping waar we overnachten valt vies tegen. Letterlijk en figuurlijk!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.