19 Mei 2019.

Oban – Inchree

We verlaten Oban in een spikkel buitje en het is behoorlijk fris. We volgen voorlopig de NCN 78. Deze route bestaat hoofdzakelijk uit fietspaden en kleine weggetjes. Afwisselend fietsen we door de bossen en langs de kustlijn. Mooi om te fietsen en weinig hinder van het verkeer. Volgens de Schotten zijn we hier in de mooiste periode van het jaar. De meidoorns staan volop in bloei, evenals de brem en de massaal aanwezige rododendrons. In de namiddag wordt het weer iets beter en maken we van de gelegenheid gebruik om de tenten uit te hangen en te laten drogen. Op het park waar we overnachten hebben we eindelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en droger. Een paar uur later zit alles weer fris en fruitig in onze tassen.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *