18 Mei 2019.

Kilmartin – Oban

De regen die we volgens de weersverwachting rond acht uur s’morgens konden verwachten kondigden zich al rond middernacht aan. Ons plan om vroeg op te staan zodat we de boel droog in kunnen pakken valt hierdoor in het water. We draaien ons nog maar een keer om. Maar rond acht uur als het enigszins droog is breken we zo snel mogelijk de tenten af, kleddernat weliswaar maar er is geen andere keus als we verder willen. Tot ons afgrijzen zijn de midges alweer volop aanwezig en steken er lustig op los. In het nabijgelegen bushokje zetten we koffie en delen gebroederlijk het laatste brood. De regen laat ons niet in de steek en begeleid ons de hele dag tot aan ons overnachtingsadres in Oban.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.