14 Mei 2019.

Maybole – Saltcoats

De zon is er al vroeg bij en warmt ons op na een koude nacht. Hij zorgt er tevens voor dat we de tenten droog in kunnen pakken voor vertrek van camping The Ranch. We gaan down Hill tot Maybole. Daarna is het gedaan met de pret en worden diverse keren getrakteerd op pittige hellingen tot zestien procent! We kronkelen via de NCN 7 omhoog via een aantal kustplaatsen tot aan Saltcoats. We gaan overnachten op Holydaypark Sandylands. Voor tien Pond krijgen we een plaats tussen het naastgelegen spoor en het Litter station. Naast ons komen fietsers te staan, een Zwitsers echtpaar met twee kleine kinderen.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *