13 Mei 2019.

Newton Stuart – Maybole

Om privacy reden hebben we geen foto’s gemaakt in de Youth Hostel. De mevrouw die om zeven uur in de ochtend al zat te breien krijgen jullie dus niet te zien. We nemen afscheid van onze conversatie vrienden uit Glasgow die lovend zijn over Nederland. Met name over de gastvrijheid, vrienden op de fiets en en ons knooppunten netwerk raakten ze niet uitgesproken. Over de eerste vijftig kilometer is er slechts één mogelijkheid om koffie te drinken. Dat we daar twintig minuten moeten wachten hebben we er graag voor over. Er is ons gevraagd hoe dat nou gaat met dat links rijden? We kunnen jullie geruststellen. We zijn inmiddels al zo links georiënteerd dat we overwegen om bij thuiskomst lid te worden van de VARA!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *