12 Mei 2019.

Castle Douglas – Newton Stuart

Als we om zeven uur de tent uit kruipen is het wit om ons heen van de rijp op de anders zo groene grasmat. Om later op de dag een stuk onverhard pad te vermijden gaan we een stukje alternatief. Het maakt de route van vandaag zelfs nog iets korter. Een eindje buiten Creetown is er volgens het routeboekje sprake van een steil stukje. Nou daar is geen woord van gelogen! In de afgelopen negen jaar nog nooit meegemaakt, een hellingspercentage van dertig procent! Het Youth Hostel waar we willen overnachten is toevallig dit weekend geopend voor een groep. Gelukkig is er voor ons ook een plaatsje op zaal 2. Door onze aanwezigheid gaat de gemiddelde leeftijd flink naar beneden. Zo kunnen we beide wat ervaring opdoen voor later in het bejaardenhuis!

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

1 Reactie op 12 Mei 2019.

  1. Ernest en Anne-Marie schreef:

    Wim en Joost, zojuist genoten van jullie ervaringen in het mooie en (nog) frisse Schotland. Wij zijn vanuit New castle met de trein naar Arran gereisd, het fietscafe hebben wij bezocht. Goede reis verder!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *