11 Mei 2019.

Annan – Castle Douglas

Het Engelse ontbijt is bij uitstek een goede basis voor een lange fietsdag. Angela en haar man verassen ons deze keer met een smakelijk en fraai opgemaakt bordje. Hier worden de vaders blij van! In Dumfries kijken we wat rond in het centrum en plunderen de Spar supermarkt en een geldautomaat.In Haugh of Urr zoeken we naar de in het boekje vermelde Youth Hostel. Als zelfs de helft van de plaatselijke bevolking het niet weet geven we op en rijden door naar de camping in Castle Douglas. Een van de campinggasten steekt ons bij aankomst meteen een hart onder de riem met de mededeling dat het de twee laatste nachten nog gevroren heeft! Waarvan akte.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.