10 Mei 2019.

Banks – Annan

Na een goede nachtrust starten we de dag met een uitgebreid Engels ontbijt. Vooraf kunnen we kiezen uit een groot aantal soorten muesli, cruesli, flakes enz.

Daarna krijgen we een bordje met gebakken ei, sausage, bacon, tomaat en champignons. We sluiten af met geroosterd brood royaal voorzien van roomboter en homemade aardbeienjam. Onze gastvrouw had zeker een vooruitziende blik door ons dit voor te schotelen want de eerstvolgende uren is deze brandstof hard nodig op de hellingen tot vijftien procent! We begrijpen nu ook waarom er geen hoogteprofielen in het routeboekje staan. Deze zou, zo vrezen wij, veel overeenkomen met een hartcardiogram. Na een bezoekje aan Gretna Green eindigen we de dag in het Rowanbankhouse in Annan.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *