Post 2

Dit is post nummer 2, om te testen of alles goed werkt en de nieuwste posts bovenaan verschijnen.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Post 2

 1. Dirk en Carla schreef:

  Ha Joost en Wim,
  Wat een mooie tocht hebben jullie weer voor de boeg. Geweldig om dit te mogen doen. Twee broers, èn vader samen op pad. En alweer voor de negende keer. Het is hartstikke leuk om jullie te volgen maar ook om even terug te kijken. Jullie reis naar Bosnie in 2012 spant voor ons de boventoon. En het kaarsje in 2011 zullen we ook nooit meer vergeten. Ook nu weer wensen we jullie veel fiets plezier. Mooie routes, vergezichten, ontmoetingen en niet te vergeten “lekker eten” .
  Het gaat jullie goed èn op het patje blûuve ?
  Hartelijke groet,
  Dirk en Carla van Harten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.