13 Juni 2018.

Sevilla – Amsterdam Schiphol

Nadat we zijn opgestaan pakken we alles wat we niet meer mee hoeven te nemen in een fietstas en brengen deze naar het depot waar de overige tassen en fietsen al staan. Ontbijten in het Hostal kan niet voor zeven uur maar rond dat tijdstip zijn we al in het busstation waar we ondanks de drukte nog net een kopje koffie kunnen scoren, voordat de bus naar de luchthaven vertrekt. De rit door de stad is zeker de moeite waard want er is best wel veel te zien onderweg. Op de luchthaven aangekomen hebben we nog voldoende tijd om een ontbijtje te nuttigen. Inchecken middels onze smartphone en controle bij de beveiliging verlopen gladjes en ook het boarden verloopt vrij vlot ondanks dat het volle bak is. We treffen mooi vliegweer want het is helder en zonnig. Voor Wim, die bij het raampje zit, valt er veel te zien. Het hoogtepunt is als we over Zeeland vliegen en Wim zijn woning in Burgh Haamstede langzaam onder zich door ziet glijden. Het is net Google Earth maar dan zonder inzoomen! Na een beetje stoterige landing zetten we weer voet op vaderlandse bodem. We zijn zeer verrast en heel blij dat we welkom worden geheten door onze wederzijdse familie. Met een lach en een traan sluiten we op Schiphol deze pittige maar geweldig mooie fietstocht door het Spaanse bergland af.

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2018. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *