11 Juni 2018.

Dos Hermanas

We slapen een uurtje langer want vandaag blijven we hier in Dos Hermanas. We wassen zoveel mogelijk kleding uit, zodat het fris de tassen in kan. Dit doen we, omdat de fietsen en bagage, niet eerder dan 1 juli worden opgehaald uit Sevilla. De firma Soetens gaat dit wederom voor ons verzorgen. We lunchen tussen de middag in een superstore van Carrefour, bekijken uitvoerig de non-food- en outlet afdeling en kopen meteen in voor de avondmaaltijd. We werken s’ middags nog wat aan de administratie en inspecteren onze tassen op alles wat eetbaar is en niet meegenomen kan worden. In de avond eten we nog een pasta-maaltijd en als postre ons favoriete toetje in tweevoud! Omdat we hier dichter bij de evenaar zitten is het veel vroeger donker dan in Nederland. Rond tien uur volgen we het voorbeeld van een huismus die vanmiddag vlak voor onze tent neerstreek. Oogjes dicht en snaveltjes in het dons. Welterusten!

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2018. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *