25 Mei 2018.

Cazorla

Terwijl de was hangt genieten we van een welverdiende rustdag. Het ziet er nog niet naar uit dat de was snel droog zal zijn want het is zwaar bewolkt en nogal frisjes. Als we uitgebreid hebben ontbeten geven we onze beste kameraden, vittorio en santos, een schoonmaak- en smeerbeurt zodat alles weer lekker soepel loopt. In de loop van de middag, we staan net op het punt om naar de supermercado te gaan, arriveert het Nederlandse stel waar we  eergistermorgen mee aan de ontbijttafel zaten. Leuk en gezellig om ze weer te ontmoeten. We bieden aan om eventueel wat boodschappen voor ze mee te nemen. Boodschappen zijn niet nodig maar een mooie fles Rioja is altijd welkom! Later op de avond zien we tot onze verassing onze Zeeuwse medefietsers A-M&E. Ook zij komen op deze prachtige camping overnachten. Anne-Marie is enigszins gehavend aan een van haar knieën. Een gevalletje van wat losse split in een bocht en dan kan je met een beetje pech zomaar onderuit gaan. De vaders weten er alles van! Ernest, als goed opgeleide BHV-er, had de wond gereinigd en professioneel verbonden. Hij zou zo op de eerste hulp aan de slag kunnen! Nadat ze gesetteld zijn en gegeten hebben gaan we nog even bij ze langs om wat bij te praten. Morgen houden zij een rustdag en wij hebben zo het vermoeden dat we ze deze tour niet meer zullen ontmoeten. Ongetwijfeld zullen we nog een keer met ze bijpraten, maar dat zal dan wel op het Zeeuwse land zijn.

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2018. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.