Villalba de la Sierra

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2018. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Villalba de la Sierra

 1. Fam. B.Bijkerk schreef:

  Hallo helden,
  Zo ik lees ervaren jullie nog wel eens een koud dagje en in het begin ook een regenperiode, dat is allemaal niet altijd zo lekker. Je moet het allemaal maar door elkaar nemen. Ik weet niet of jullie nog wat van de Giro hebben meegekregen, die hebben daar al wat regen gehad, en enorme buien. Vandaag de voorlaatste dag, Dumoulin is nog steeds kanshebber op de eindoverwinning, moet hij nog 40 seconden op Froom goedmaken, erg spannend elke dag.
  Ik denk dat hoe verder jullie zuid-west rijden hoe warmer het wordt, en dat hoop ik ook voor jullie. Ik zie ook mooie landschappen, en in de dagverslagen is het eten het meest genoemde onderwerp, ergo, ik schat in dat jullie het wel gaan redden. Inmiddels ervaren we hier een ongelofelijk on-Nederlands warm voorjaar. Jullie weten ook hoe dat werkt, ligt er een hogedrukgebied boven het zuiden van Europa is het in Nederland niet goed, nu al een poos de vise-versa situatie.
  Nou jongens nog veel plezier voor het laatste stuk,

  Groeten van Bas en Wilna Bijkerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.