3 juni 2017

Laruns – Laruns
Gisteravond hebben we na rijp beraad besloten er nog een dag in Laruns aan vast te knopen. Daar zijn een aantal goede redenen voor. Het is een leuk toeristisch stadje en vandaag is er markt. Zo’n echt leuk Frans marktje met veel specialiteiten uit de regio. Bij de Office du Tourisme kunnen we en stempel krijgen in ons pelgrimspaspoort. Er is een winkel waar ze van die typische Baskische baretten verkopen waar Wim al lang naar op zoek is! Er is een mooie kerk met prachtige gebrandschilderde ramen waar je voor één euro een kaarsje kunt opsteken. Gisteravond tijdens het diner kozen wij voor een bavette ( lendestuk ) met frietjes. Naast ons zat het evenbeeld van Bennie Jolink die voor hetzelfde geld een confit de canard op zijn bordje had liggen. Tja! Nog een heikel punt is de weersverwachting voor vandaag die is nogal dramatisch, regen, regen en nog eens regen, en een mooie bijkomstigheid is dat we de achterstand van onze administratie tot op de dag van vandaag kunnen bijwerken. Reden te over dus voor een extra dagje in Laruns. 

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2017. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.