29 Mei 2016

Lido dei Pini – Prima Porta
We fietsen nog een klein eindje langs de kust en slaan dan af het binnenland in en rijden dan in een vrijwel rechte lijn schuin omhoog naar Rome. Als de stad in zicht komt starten we de gps track die we thuis op de computer geprogrammeerd hebben. Op hetzelfde moment breekt er een hevige regenbui los. We kunnen schuilen onder het dichte bladerdak van twee enorme platanen. Dank zij de gps track rijden we in no time naar het Sint Pietersplein. We zijn net te laat op het plein om de paus tijdens zijn rondgang langs het volk een paar klompjes aan te bieden en hem zo op te nemen in onze eregalerij. Jammer voor de paus! 

Via een fietspad langs de Tiber rijden we naar Prima Porta naar een aldaar gelegen camping aan de Tiber , genaamd camping Tiber.

Op het naast ons gelegen veld staat een grote delegatie Nederlandse Campers en caravanners die onder begeleiding van de ANWB een Italië rondreis maken. Het is alsof we live naar een aflevering van omroep Max zitten te kijken. Het is heel spannend want we verwachten ieder moment dat Martine van Os ons komt interviewen.

Dit bericht is geplaatst in Italië 2016. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.