16 Mei 2016

Stanici – Zoastrog
Voor de verandering vertrekken we vandaag eens niet in het regenpak. Pluvius is verdreven maar nu regeert de wind die hard is en pal tegen. Ach er is altijd wel wat zullen we maar zeggen.

Omdat het droog en zonnig is besluiten we om vandaag een beperkt aantal kilometers te fietsen. We zijn door onze verschoning heen dus er moet gewassen worden. Je kunt tenslotte niet eeuwig blijven luchten!

Rond de klok van twee arriveren we op camping Vitel in Zoastrog. De receptioniste slooft zich uit om voor ons als ANWB lid het voordeligste tarief te berekenen. Uiteindelijk komt ze uit op een klompwaardig bedrag! 

We moeten de waslijnen verlengen met scheerlijnen om de hoeveelheid was op te kunnen hangen. Uiteindelijk is alles weer schoon en droog in de tassen opgeborgen.

Na het eten lopen we nog een stukje over het wandelpad langs de ruisende zee.

Het is wel opvallend dat hoe verder we naar het zuiden afzakken hoe eerder het s’avonds donker wordt. Hier is dat zo’n beetje rond half negen! Het voordeel is dat het s’morgens rond half vijf alweer licht. Zo heb je toch een lange dag!

Dit bericht is geplaatst in Italië 2016. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.