14 Mei 2016

Azic Lokva – Razanac
Ontbijt is niet bij de kamerprijs inbegrepen. We doen een beroep op onze noodvoorraad ontbijtkoek. De regenpakken aan en gaan!

Vanuit het plaatsje Prizna varen we over met de pont naar Zigljen op het eiland Pag.

Als we op het eiland zijn klaart het weer zienderogen op. Het wordt zelfs zonnig. Het stijgen van de temperatuur en de wat vlakkere wegen komen onze prestatie zeer ten goede. Het weer blijft zo goed dat we eindelijk weer eens kunnen kamperen. De beoogde camping heeft volgens Wim een goede recensie op internet, maar de eerste aanblik is even schrikken. Een nadere inspectie van het toiletgebouw doet ons snel van gedachten veranderen. Dit zijn prima faciliteiten. Na het douchen koken we een lekker hapje en genieten na van een heerlijke warme zomeravond.

Dit bericht is geplaatst in Italië 2016. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.