raad

7 Mei 2016
Nijkerk -Piding.
Piding? Zelfs de TomTom weet er geen raad mee! Salzburg dan, een plaats die in de buurt ligt, ook hier heeft de TomTom geen trek in. München, dat lijkt hem wel wat en hij doet nu uitstekend zijn opgedragen taak. Zo goed zelfs dat we zowat in het centrum van München belanden wat nou ook weer niet de bedoeling is. Na enige correctie komen we weer op het rechte pad naar Piding. Hadden we dit kunnen voorkomen? Ja, achteraf hadden we beter kunnen corrigeren vóór München. Ach een mens vergeet wel eens iets!

Wat we niet gauw vergeten zijn het transport en de maaltijden van onze vakantie-ouders Izak en Riet. Het kwam nu allemaal op ons eigen bordje. Maar ondanks dat hebben we traditiegetrouw toch nasi met saté en pindasaus gegeten op de camping in Piding. We liggen al vroeg in de slaapzak want we willen morgen uitgerust aan onze fietstocht beginnen.

Dit bericht is geplaatst in Italië 2016. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *