Zaterdag 23 mei 2015

Moissac – Vers. We verlaten Moissac en het Canal du Midi. We trekken door een glooiend gebied met veel fruitteelt, voornamelijk peren. Enorme boomgaarden die volledig afgeschermd zijn met op plastic lijkend, heel fijnmazig vliesdoek. Ook zijn er veel akkers met nog kleine zonnebloemen in de groei.In Cahors eten we een boterhammetje in een bushokje een van onze favoriete stekjes!Als we door het centrum van Cahors lopen worden we door landgenoten aangesproken die belangstellend informeren wat we hier op de fiets komen doen. Het is altijd leuk als mensen belangstelling tonen voor hetgeen waar we mee bezig zijn. We nemen er dan ook altijd ruimschoots de tijd voor om een praatje met ze te maken. Vanuit Cahors rijden we nog vijftien kilometer door tot het plaatsje Vers. Ondanks de naam een zeer oud plaatsje. We mogen zelf een placement uitzoeken op de camping Municipal en betalen daar een bescheiden bedrag voor. De camping ligt langs een rivier en is toegankelijk voor iedereen. Voor het eerst tijdens deze fietstocht gaat het electronisch alarm vannacht op de fietsen. Spannend!

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2015. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.