Abrigos

image

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2015. Bookmark de permalink.

2 reacties op Abrigos

 1. Bas Bijkerk schreef:

  Hoi Wim en Joost,

  Vanavond jullie website eens geopend. Ziet er prima en informatief uit. Naast de dagelijkse trapwerkzaamheden best nog wel een dingetje om dagelijks een stukje + foto te publiceren. Ik begrijp dat het best wel aardig gaat daar in die Pyreneen. Niet echt een omgeving om de eerste week eens rustig te beginnen ! Maar ja, je hebt nu geen keuze tussen het één of het ander. Als ik de mooie plaatjes zie ben ik in staat morgenochtend in die richting te vertrekken. Zoals ik ook wel eens heb ervaren lees ik dat ook jullie regelmatig voor een gesloten deur staan, zo werkt dat vroeg in het touristen seizoen. Wel belangrijk dat het voorlopig aardig weer is, het kan daar behoorlijk spoken hoor, zelfs midden in de zomer !
  Nou jongens, veel succes, doe het allemaal met beleid, het is tenslotte maar een aardigheidje, waarvoor ik overigens wel veel bewondering heb.

  Bas en Wilna Bijkerk

 2. Geraden Elly ( klokkenstel) schreef:

  Hoi onze vaders, Joost en Wim, heb net met veel plezier al jullie verslagen gelezen. Ben eigenlijk wel een beetje jaloers als we jullie verhalen en de foto’s zien. Spanje is echt een prachtig land om te fietsen, met zeer aardige, behulpzame inwoners. Jullie hebben al vele leuke ontmoetingen gehad en dat blijven toch vaak de mooiste momenten, op het klimmen en eten na!
  Wij blijven jullie volgen nog een mooie tocht verder, dan genieten wij mee.
  Groetjes uit Aarle-Rixtel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.