Zondag 3 mei 2015

Medinaceli Nuevo – Molina de Aragón.Wim is al vroeg op. De problemen die we hebben om de teksten op de website te krijgen zitten hem niet lekker. Bij het oefenen thuis onder begeleiding van Lennart verliep het wel goed maar hier in Spanje wil het niet lukken.Als Joost wakker wordt is het Wim toch gelukt de verhalen op de site te krijgen. Het is nog niet zoals ons voor ogen staat maar wij kunnen er wel mee leven en jullie zullen er het mee moeten doen.De inrichting van de Casa is royaal voorzien van oude spulletjes. Daar hoort waarschijnlijk ook een doos met boterkuipjes bij want bij het ontbijt ontdekt Wim dat de houdbaarheidsdatum met honderdnegentig dagen was overschreden. We vragen aan mevrouw Casa of ze naar onze volgende overnachtinglaats wil bellen want er is daar maar één Hostal. We krijgen te horen dat deze op dit moment gesloten is. Door het ontbreken van deze mogelijkheid moeten we tweeëntachtig zeer zware kilometers maken als we de route willen blijven volgen. Onze zwager zou in dit geval zeggen: Dat wordt niet wat!  Dat vinden wij ook en is het tijd voor plan B.  De eerste dertig kilometer volgen we de route uit het boekje en daarna  rijden we achtendertig kilometer parallel aan de route over een wat grotere weg met zondagsverkeer. Het is nog even zoeken naar een slaapplaats maar uiteindelijk belanden we in Hotel San Francisco in Molina de Aragón.

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2015. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Zondag 3 mei 2015

  1. Irina schreef:

    Hoi pap en oom Joost! Misschien lukt het posten niet helemaal zoals je gehoopt had, maar het is prima te volgen en bovendien heel fijn van jullie te vernemen. Veel liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.