25 en 26 april 2015  

Rhenen – Burgos.

De reis naar ons startpunt Burgos is goed verlopen. Wel was er veel druk verkeer rond Parijs wat ons ruim een uur extra reistijd opleverde. De eerste uren hebben we nog regelmatig de ruitenwissers moeten gebruiken, maar hoe zuidelijker we kwamen hoe zonniger het werd. Op de camping in het plaatsje Pons konden we tot laat in de avond genieten van een aangename temperatuur en van de catering van Izak en Riet.Zo mooi als de dag eindigde zo onaangenaam begon de tweede reisdag, vanaf zes uur tikte de regen ritmisch op onze tentjes. Nat inpakken en wegwezen. Rond half vier arriveren we op de camping in Burgos, nadat we dankzij een actie van Acsi, alle windstreken van de stad gezien gezien hadden.Nadat we getrakteerd waren op een fikse hagelbui waren we het buiten zitten zat en zochten we rond half tien onze matjes op.

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2015. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.