Zondag 1 Juni 2014.

Zondag 1 Juni 2014.

Het was een wat korter nachtje dan normaal, vooral voor Wim. Hij werd wakker van het irritante gezoem van een mug. Slaapdronken sloeg hij om zich heen, maar het gezoem hield niet op! Toen hij iets meer bij zijn positieven kwam hij tot de ontdekking dat het geen mug was maar de nogal luidruchtige afzuigventilator van het toiletgebouw.
Eenmaal op weg loodst Basje ons voorbeeldig door Poitiers heen. We komen ook weer langs de zeer fraaie boulangerie. De kwaliteit van de pain au rosain is sinds 2011 onveranderd goed gebleven en we laten hem ons goed smaken!
Het is de bedoeling vandaag een korte etappe te rijden en te overnachten in Chatellerault. Met de beste wil van de wereld kunnen we de camping niet vinden. Geen enkele verwijzing in de stad en ook de informatie op de iPad helpt ons niet verder. Wel vinden we informatie over een andere camping in Antran, een kilometer of vijf verderop. We trappen dus nog even door en komen voor een camping te staan die gesloten is!
De volgende camping die in aanmerking komt ligt bij Ingrandes en in totaal zeven kilometer verderop. We komen terecht op een chateau camping van een echte graaf.

De adelijke camping

De adelijke camping

Prachtige gladgeschoren grasvelden en zeer ruime plaatsen. Een waslijn spannen van boom naar boom behoort niet tot de mogelijkheden. Alle was die we hebben gaat de machine in en aansluitend in de droger op standje normaal+.
Alles komt er droog en lekker warm uit en Joost krijgt de wollen sokken van Wim die een transformatie hebben ondergaan van maat 46 naar 42!

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2014. Bookmark de permalink.