Foto’s van Carlos

De Spaanse Carlos heeft de vaders heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd in Trujillo.

Trujillo

Trujillo

Trujillo

Trujillo

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2014. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Foto’s van Carlos

  1. Tineke Prins schreef:

    Hallo Wim en Joost.

    Wij hebben jullie ontmoet op het veer van Verdon naar Royan en kregen een kaartje van jullie, vlak voor het veer aanmeerde. Mijn verbazing was groot en mijn neef en ik waren ontroerd. Onze vaders heten n.l. Wim en Joost en dan nog de site ‘onzevaders.nl’ was wel heel bijzonder. Onze vaders leven (al lang) niet meer, maar via jullie hebben we het gevoel dat zij beien heel trots zijn op ons, die een tocht maakten van 1240 km in twee weken. Super. Alsof we via jullie even een lijntje met hen hebben gelegd.
    Veel fietsplezier nog en wie weet komen we elkaar nog eens tegen!!! Wij zullen jullie in ieder geval niet vergeten!! Groeten Tineke en Johan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.