Zondag 18 mei 2014.

Zondag 18 mei 2014.

Mooi Spanje

Mooi Spanje

Als we s’morgens weer op pad zijn valt het meteen weer op. In de omgeving van Benavente is het erg pluis, vandaar dat het zeer populier is!!!
Het klimwerk bestaat vandaag uit lange hellingen tot maximaal 5%. Helaas, we hadden het niet verwacht, de wind is gedraaid en we hebben hem weer tegen!

We zijn op de goede weg

We zijn op de goede weg

Tijdens een koffiestop in Santa Marta de Tera worden we aangesproken door een mevrouw. Ze vraagt of we peregrinos zijn, als we dit beamen maakt ze ons duidelijk dat we in de kerk, aan de overkant van de weg, een mooi stempel kunnen krijgen.
Ze werkt als vrijwilligster in de kerk en laat ons, volgens haar, de mooiste plekjes in en om de kerk zien en rond dit af met een fraai stempel in ons paspoort.

De vrijwilligster uit de kerk

De vrijwilligster uit de kerk

Onze beschermheilige

Onze beschermheilige

Voor zoveel toewijding vinden we een paar klompjes een passend geschenk. De klompjes krijgen een prominente plaats tussen een aantal andere geschenken.

Delftst blauw

Delftst blauw

Traditioneel drinken we vandaag wat vaker koffie en nemen er wat lekkers bij als dat er is. (Meestal niet!)
We willen vanavond wel hier in het stadje Puebla de Sanabria gaan eten maar kunnen pas om 21.00 uur terecht. Daar hebben we geen zin in en flansen dus zelf maar iets in elkaar!

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2014. Bookmark de permalink.

2 reacties op Zondag 18 mei 2014.

 1. Eric de Jong schreef:

  Leuk jullie te ontmoeten in het regenachtige Vendes da Barreira en de verhalen te lezen.
  Op bovenstaande website kunnen jullie onze verhalen lezen.
  Hartelijke groet,
  Eric de Jong

  en: Jos Fugers & Marjo Lindhout

 2. Carlos Calzada schreef:

  We met in trujillo,Spain. I want send you the pics that i took of you . I ‘ ll hope your way be confortable although the weather don’t be the best cause it will rain , snow and sure the weather be so cold. I need your Mail to send you the pics. Thanks, Carlos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.