Rieden – Rieden

Donderdag 7 juni 2012. Wim en Joost ontbijten op een bankje aan het meer met een mooi uitzicht op de bergen. Nadat ze een kopje koffie hebben gedronken en afscheid hebben genomen van Rob, maken ze een toertje rond de Forggensee.

Onze Belgische vriend Rob

Onze Belgische vriend Rob

Volgens de beschrijving is dit ‘een lichte route’. Ondanks deze klassering zit er toch een uitschieter bij, een klimmetje van 14%. De broers hebben de tijd en weten ook nog een paar foto’s te schieten.

Jammie jammie

Jammie jammie

Fussen

Fussen

Forggensee Fussen

Forggensee Fussen

Om de band met de Italiaan te verstevigen doen ze nog een proefmomentje en keren dan terug naar de camping om te lunchen op het bekende bankje. Ze zitten gelukkig op een schaduwrijk plekje, omdat de zon wel erg zijn best doet om hen de vele regenbuitjes van gisteren te doen vergeten. De middag benutten de broers met het maken van het verslag. ’s Avonds gaan ze weer op de knieën voor het koken van fussili á la carbonara.

Na de afwas doen ze nog een bakje, maar worden wreed verstoord door een snel opkomende onweersbui die gepaard gaat met heftige windstoten. Daarna barst de bui los met heftige regen en onweer. De broers vluchten hun tent in en komen er die avond niet meer uit.

Dit bericht is geplaatst in Duitsland 2012. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.