Post uit Frankrijk!

Post uit Oloron Sainte-Marie
Alles gaat goed

Post uit Oloron Sainte-Marie

Na het geweldige diner bij Map van der Ploeg vanavond zelf weer gekookt. We hadden een blik vlees in jus maar wat het precies was weten we niet. “Tripes et pieds déossés de boeuf”. ‘T waren zeker geen frikandellen. Liefs en groeten, Joop en Wim

Dit bericht is geplaatst in Tussendoor 2011. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Post uit Frankrijk!

  1. Mineke Crucq schreef:

    Que tal, hermanos? Muy bien? Ik hoop het, nadat ik heb gelezen wat jullie hebben gegeten: dat vlees in blik was pens en uitgebeende runderpoten! Nou, ongeveer dezelfde ingredienten als van een frikandel. Maar een beetje bedevaartganger kan daar wel tegen.
    Groeten,

    Mineke Crucq

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.